Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 2 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

Savage Gear SG4 Drop Shot Specialist 2.23 M | 5-18G / Light | 2sec

Lengte - 2.23 M

Werpgewicht - 5 - 18G

€ 73,14
Op voorraad

Savage Gear SG4 Drop Shot Specialist

 

De Savage Gear SG4 Drop Shot Specialist hengel is perfect om met een dropshot rig te vissen, maar zeker ook te gebruiken om te vissen met een kleine jig. Uitgevoerd met een gevoelige top die elke aanraking en de bodemstructuur waarneemt, is deze hengel een lust om mee te vissen  als roofvis liefhebber.

 

Specificaties


Model: SG4 Drop Shot Specialist ( Fast )

  • Lengte: 233 cm
  • Gewicht: 123 G
  • Werpgewicht: 5 – 18 G
  • Aantal delen: 2
  • Transportlengte: 128 cm

Model
SG4 Drop Shot Specialist
Merk
Savage Gear
Merk:
Savage Gear

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!