Afbeelding 1 van 1

Alfa Feeder Runner 600

Model: 6000

Vrijloop molen 

€ 22,69
Op voorraad

Alfa feeder runner

 

De alfa feeder runner beschikt over een grotere spoel van een diameter van 60 mm wat je helpt om verder te werpen. Het heeft 2 kogellagers een grafieten spoel en de behuizing van deze feeder molen is van zwart grafiet.

 

Specificaties


Alfa feeder runner 600 met voorslip en vrijloop 

  • Lijncapaciteit : 0.45 mm / 115 m
  • Gewicht: 425 G
  • Gear Ratio: 5.2:1
Model
Vrijloop molen
Type
6000
Merk
Carp Hunter
Merk:
Carp Hunter

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!