Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

DAM XT1 3.00M 3lbs | Karperhengel

Lengte 3.00 M - 3 Lbs 

Startoog 40mm

€ 41,90
Op voorraad

DAM XT1 Karperhengel 3.00M / 3Lbs

De serie karper hengels XT1 van het merk DAM zijn licht van gewicht hebben een slanke blank en zijn gemaakt van 24TC carbon. Uitgerust met Minima-geleideogen wat ertoe dient voor een beter geleiding van je hoofdlijn door de geleideogen, waardoor je probleemloos langere afstanden kan werpen.

 - TC24 carbon
 - Snelle actie
 - EVA-handgreep
 - DPS-molenhouder met zwarte kappen
 - Geweven kruisvenster patroon

Specificatie:

Merk

Dam

Categorie

Hengels

Groep

Karperhengel

Type

XT1

Lengte

3.00 m

Actie

F

Startoog

40 mm

Testcurve    

3 Lbs

Aantal delen   

2

Gewicht  

265 gr

Transportlengte

160 cm

 

Referentie
70884
Model
Karperhengel DAM TX1 3.00m 3 lbs
Merk:
Dam

Misschien ook handig

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!