Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 2 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

Savage Gear SG4 Shore Game 2.74 M | 7-23G/Medium Light | 2 Sec

Lengte 2.74 M

Werpgewicht 7 - 23G

€ 86,74
Op voorraad

Savage Gear SG4 Shore Game

 

De Savage Gear SG4 Shore Game hengel is ontworpen voor het zeer gericht gooien met wat zwaarder kunstaas over wat langere afstanden. Met een lengte van 274 cm en leverbaar in 4 varianten, waarvan het zwaarste werpgewicht 20-60 gram is. Ideale roofvishengel om vanaf de kant op zeebaars te vissen, vervaardigd van hoogwaardig Japans toray carbon.

Specificaties


Model: SG4 Shore Game ( Fast )

  • Lengte: 274 cm
  • Power Class: Medium Light
  • Gewicht: 160 G
  • Werpgewicht: 7 – 23 G
  • Aantal delen: 2
  • Transportlengte: 146 cm
Model
Roofvishengel
Varianten
SG4 Shore Game
Merk
Savage Gear
Merk:
Savage Gear

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!