Afbeelding 1 van 1

Kamasaki Elite Feeder 6000

Model: 6000

Slip voorop 

Kamasaki_Vislijnen_Viskick-nl%20alles%20voor%20de%20hengelsport_Logo.jpg

€ 33,02
Op voorraad

Kamasaki Elite Feeder 6000

De Kamasaki Elite Feeder heeft een uitzonderlijk grote spoel, die de lijn vrij laat ontrafelen. Daarom zijn langere afstanden haalbaar. De grote spoel draagt ook bij aan het soepel binnen draaien van de lijn. Met één enkele draai aan het handvat rol je 95 cm lijn binnen.

  • CNC-slinger met rubber handvat
  • Dikke lijnbeugel
  • Nauwkeurig instelbaar slipsysteem vooropSpecificaties

Merk

Carp Expert

Categorie

Witvis

Groep

Feedermolen  

Type

Elite 6000

Slip

Voorop

Gear Ratio

5.2:1

Gewicht  

445 gr

Behuizing   

Grafiet

Spoel

Metaal

Lijncapaciteit

0.20 mm / 200 m

Kogellagers  

5 + 1

Kleur  

Wit

 

Model
Elite Feeder 6000
Merk
Kamasaki
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!