Flexibele Feedersteun - V

Afbeelding 1 van 1

Flexibele Feedersteun - V

Flexibele Feedersteun – V Flexibele rubberen V – vormige hengelsteun voor het feedervissen met standaard schroefdraad, te gebruiken met een enkele bankstick. Hengelsteun te gebruiken voor het feedervissen Standaard... Lees meer
Flexibele Feedersteun – V Flexibele rubberen V – vormige hengelsteun voor het... Lees meer
€ 3,50

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Flexibele Feedersteun – V


Flexibele rubberen V – vormige hengelsteun voor het feedervissen met standaard schroefdraad, te gebruiken met een enkele bankstick.

  • Hengelsteun te gebruiken voor het feedervissen
  • Standaard schroefdraad
  • geschikt voor elke feederhengel

 

Specificaties

Merk

Energo Team

Categorie

Witvis  

Groep

Hengelsteunen

Type

Feeder  

 

Model
Flexibele Feedersteun - V
Merk:
Energo Team

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp