MP Detek Twin Tip| karperhengel | 3.00 M | 175LBS | 2-SEC

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

MP Detek Twin Tip| karperhengel | 3.00 M | 175LBS | 2-SEC

Een opvallend kenmerk van deze hengel is de "twin tip" -technologie. Dit betekent dat de hengel wordt geleverd met twee verwisselbare toppen met verschillende gradaties. Een top met een parabolische actie te gebruiken als penhengel wat perfect is voor het vissen op karper en zeelt met een... Lees meer
Een opvallend kenmerk van deze hengel is de "twin tip" -technologie. Dit betekent dat de hengel wordt geleverd met twee verwisselbare toppen met... Lees meer
€ 59,99
Product is beschikbaar met verschillende opties

Een opvallend kenmerk van deze hengel is de "twin tip" -technologie. Dit betekent dat de hengel wordt geleverd met twee verwisselbare toppen met verschillende gradaties. Een top met een parabolische actie te gebruiken als penhengel wat perfect is voor het vissen op karper en zeelt met een dobber. Terwijl de ander top kan worden ingezet als feedertop voor het vissen met een method feeder of een voerkorf. Deze hengel is samengesteld uit hoogwaardige materialen, zoals carbonvezelcomposiet, die zorgen voor duurzaamheid en een lichtgewicht ontwerp. Het handvat is ergonomisch gevormd en biedt een comfortabele grip, zelfs tijdens lange visdagen.

Specificaties:

 - Lengte: 3.00M / 3.60M
 - Testcurve: 1.75LBS
 - Ultra gevoelige toppen
 - Aantal delen 1 + 2
 - SIC geleideogen
 - 20T high modulus carbon hengel
 - Zowel te gebruiken als penhengel/ feederhengel
 - Zeer snelle reactie
 - Uitstekende parabolische actie

Referentie
49829
Type
MP Detek Twin Tip | karperhengel | 1.75LBS | 2 SEC
Merk:
Prologic

Model

Karperhengel MP Detek Twin Tip

Karperhengel MP Detek Twin Tip

Lengte

3.00 M

3.60 M

Delen

2

2

Gewicht

197 G

290 G

Testcurve

1.75lbs

1.75lbs

Transportlengte

157 cm 

187 cm 

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp