Anti Tangle Rig sleeves 3CM | Anti Tangele Rig Sleeves 3CM

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Anti Tangle Rig sleeves 3CM | Anti Tangele Rig Sleeves 3CM

Anti Tangele Rig Sleeves 3 cm Zijn ontworpen om over je quick change swivel heen te schuiven, om zo te voorkomen dat je je rig niet in de war gooit en het voorkomt ook dat je rig niet van de quick change... Lees meer
Anti Tangele Rig Sleeves 3 cm Zijn ontworpen om over je... Lees meer
€ 5,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Anti Tangele Rig Sleeves 3 cm

Zijn ontworpen om over je quick change swivel heen te schuiven, om zo te voorkomen dat je je rig niet in de war gooit en het voorkomt ook dat je rig niet van de quick change swivel af kan schieten.

  • Voor gebruik van maat 8 swivel
  • Slank ontwerp voor betere presentatie
  • Verkrijgbaar in 2 lengtes 3CM en 6CM
Model
Anti Tangle Rig Sleeves 3 cm
MPN
49890
Merk:
Prologic

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp