Safety Leadclip incl. tailrubbers

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Safety Leadclip incl. tailrubbers

Safety Leadclip incl. tailrubbers Een visveilig leadcllip-systeem voor gebruik met draaibaar lood, mocht de hoofdlijn breken dan kan de leadclip vrij gemakkelijk loskomen van de hoofdlijn. Door dit systeem voorkom je dat de vis rond blijft... Lees meer
Safety Leadclip incl. tailrubbers Een visveilig leadcllip-systeem voor gebruik met... Lees meer
€ 5,50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Safety Leadclip incl. tailrubbers

Een visveilig leadcllip-systeem voor gebruik met draaibaar lood, mocht de hoofdlijn breken dan kan de leadclip vrij gemakkelijk loskomen van de hoofdlijn. Door dit systeem voorkom je dat de vis rond blijft zwemmen met lood aan zijn bek.

  • Te gebruiken met wartel maat 8
  • Meegeleverd wartelpen
  • Inhoud 10 stuks
Referentie
49886
Type
Safety Leadclip incl. tailrubbers
Merk:
Prologic

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp