Shad Paddletail 8cm | UV Green/Lime | 5+1

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Shad Paddletail 8cm | UV Green/Lime | 5+1

Shad Paddletail 8cm Dit softbait kunstaas met paddletail is 8cm lang en heeft een UV green/lime kleur, begint onmiddellijk te bewegen bij het uitgooien en binnenhalen. Te gebruik zowel in zoet-als zoutwater, onmisbaar stukje kunstaas voor elke roofvisser en hoort absoluut thuis in je... Lees meer
Shad Paddletail 8cm Dit softbait kunstaas met paddletail is 8cm lang en heeft een UV green/lime kleur, begint onmiddellijk te bewegen bij... Lees meer
€ 2,35
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Shad Paddletail 8cm

Dit softbait kunstaas met paddletail is 8cm lang en heeft een UV green/lime kleur, begint onmiddellijk te bewegen bij het uitgooien en binnenhalen. Te gebruik zowel in zoet-als zoutwater, onmisbaar stukje kunstaas voor elke roofvisser en hoort absoluut thuis in je tackle box.

Specificaties:

Schommelende en levensechte zwemactie
Geschikt voor alle roofvissen
Zowel voor zoet-als zoutwater
Lengte: 8 cm  
Kleur: UV Green/Lime
Aantal: 5+1 Gratis

Referentie
65431
Model
Shad Paddletail 8cm | UV Green/Lime | 5+1
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp