Hook Aligner Classic Brown | Inhoud 8 stuks

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Hook Aligner Classic Brown | Inhoud 8 stuks

Carp Expert Hook Aligner Classic Brown   Hook Aligner classic Brown is zo gemaakt om je effectiviteit te verbeteren van je rigs, om de haak nog beter te laten indraaien in de bek van de karper.   Specificaties... Lees meer
Carp Expert Hook Aligner Classic Brown   Hook Aligner classic Brown is zo gemaakt om... Lees meer
€ 1,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Carp Expert Hook Aligner Classic Brown

 

Hook Aligner classic Brown is zo gemaakt om je effectiviteit te verbeteren van je rigs, om de haak nog beter te laten indraaien in de bek van de karper.

 

Specificaties

Merk

Carp Expert

Categorie

Klein materiaal  

Groep

Shrink Tube en Line Aligners

Type

Hook Aligner Classic      

Kleur  

Bruin

Verpakt

8 stuks

 

 

Referentie
79032500
Model
Hook Aligner Classic Brown | Inhoud 8 stuks
Merk
Carp Expert
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp