Dam | Nova | 2000 RD | 1BB | incl. Lijn | 230M / 0.20MM

Afbeelding 1 van 1

Dam | Nova | 2000 RD | 1BB | incl. Lijn | 230M / 0.20MM

Dam Nova RD Vismolen  De NOVA RD is een allround vismolen met de slip achterop die breedt inzetbaar is zowel te gebruiken voor het vissen op roofvis als witvis. Verkrijgbaar in 2 varianten en elke molen is reeds voorgespoeld met nylon... Lees meer
Dam Nova RD Vismolen  De NOVA RD is een allround vismolen met de slip achterop die breedt... Lees meer
€ 10,99

Dam Nova RD Vismolen 

De NOVA RD is een allround vismolen met de slip achterop die breedt inzetbaar is zowel te gebruiken voor het vissen op roofvis als witvis. Verkrijgbaar in 2 varianten en elke molen is reeds voorgespoeld met nylon visdraad.  

Specificaties:

- Kogellager
- Grafiet spoel met lijnclip
- ABS-grafiet body en rotor
- Computer gebalanceerde Anti-Vibro-System rotor
- Anti-twist lijnrol
- Met monofilament lijn

Referentie
75962
Model
Nova RD
Slip
Achterop
Merk:
Dam

Maat molen

Nova 2000 RD

Nova 3000 RD

Lijncapaciteit

230 M / 0.20 MM

135 M / 0.28 MM

Slip

Achterop

Achterop

Kogellagers

1BB

1BB

Gear Ratio

5.2 : 1

5.2 : 1

Lijn inhalen

63 cm

66 cm

Gewicht

195 G

228 G

Slipkracht

3 Kg 

4 Kg 

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp