Led Swinger set van 3 stuks met opbergkoffer

  • -€ 12,00
Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Led Swinger set van 3 stuks met opbergkoffer

Carp Expert led swingers set. De swingers zijn voorzien van ingebouwde led verlichting, door middel  van het stekkertje van je swinger aan te sluiten op je beetmelder zullen ze gaan branden wanneer je een aanbeet hebt en je pieper af gaat, hierdoor zul je in het donker makkelijker kunnen zien... Lees meer
Carp Expert led swingers set. De swingers zijn voorzien van ingebouwde led verlichting, door middel  van het stekkertje van je swinger aan te... Lees meer
€ 33,95
€ 21,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Carp Expert led swingers set.

De swingers zijn voorzien van ingebouwde led verlichting, door middel  van het stekkertje van je swinger aan te sluiten op je beetmelder zullen ze gaan branden wanneer je een aanbeet hebt en je pieper af gaat, hierdoor zul je in het donker makkelijker kunnen zien met welke hengel je beet hebt.

Carp Expert led Swinger set bestaat uit 3 verschillende kleuren swingers, geel, rood en groen en is verpakt in een handige opberkoffer.

Referentie
77090903
Merk
Carp Expert
Merk:
Carp Expert

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp