Haak Delphin HKD Feeder Spiker | Haakmaat #12 | 10 + 1 stuks

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Haak Delphin HKD Feeder Spiker | Haakmaat #12 | 10 + 1 stuks

De HKD Feeder SPIKER is een haak die voornamelijk wordt gebruikt voor de feeder methode. Het is ideaal om te gebruiken met pellets, maïs, mini-boilies en ander aas onder de haak. Spiker heeft een specifieke vorm met een extra brede opening die zorgt voor een stevige grip in de mond van de vis na... Lees meer
De HKD Feeder SPIKER is een haak die voornamelijk wordt gebruikt voor de feeder methode. Het is ideaal om te gebruiken met pellets, maïs,... Lees meer
€ 1,89
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De HKD Feeder SPIKER is een haak die voornamelijk wordt gebruikt voor de feeder methode. Het is ideaal om te gebruiken met pellets, maïs, mini-boilies en ander aas onder de haak. Spiker heeft een specifieke vorm met een extra brede opening die zorgt voor een stevige grip in de mond van de vis na de beet. Bovendien kan het lichte gewicht zelfs de meest voorzichtige vis misleiden.

Specificaties:

 - Met oog
 - Weerhaakloos
 - Doorsnede: rond
 - VPE: 10 + 1

Referentie
101002059 | Haakmaat #12
Type
Haak Delphin HKD Feeder SPIKER
Verpakkingseenheid
10 + 1
Merk:
Delphin

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp