Sential Red | Elektro buitenboordmotor | 66 LBS

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Sential Red | Elektro buitenboordmotor | 66 LBS

Op steeds meer wateren is het verboden om met een buitenboordmotor te varen dan is de Sential RED karper elektromotor een handig hulpmiddel voor achter je rubberboot om geruisloos je lijnen mee uit te varen en om met de fishfinder de juiste plekken te zoeken. Specificaties  - Verstelbare... Lees meer
Op steeds meer wateren is het verboden om met een buitenboordmotor te varen dan is de Sential RED karper elektromotor een handig hulpmiddel voor... Lees meer
€ 299,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Op steeds meer wateren is het verboden om met een buitenboordmotor te varen dan is de Sential RED karper elektromotor een handig hulpmiddel voor achter je rubberboot om geruisloos je lijnen mee uit te varen en om met de fishfinder de juiste plekken te zoeken.

Specificaties

 - Verstelbare arm
 - Laag verbruik
 - Gewicht 8 kg
 - Metalen behuizing
 - Percentage batterij indicator
 - Onbreekbare driebladige propeller
 - Massief, stabiel en kantelbaar bevestigingsmechanisme
 - 5 versnellingen vooruit, 2 versnellingen achteruit

Model
Sential Red | Elektro buitenboordmotor | 66 LBS
Merk:
Energo Team

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp