Tweezijdige Hakensteker

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Tweezijdige Hakensteker

Tweezijdige Hakensteker Deze hakensteker heeft aan twee kanten de mogelijkheid om je vis op een veilige manier te onthaken. De ene kant is voor de kleinere vissen en de andere kant voor de grotere vissen. In de kop van de hakensteker zit een gleuf, daardoor laat je de vislijn lopen. Door... Lees meer
Tweezijdige Hakensteker Deze hakensteker heeft aan twee kanten de mogelijkheid om je vis op een veilige manier te onthaken. De ene kant is... Lees meer
€ 0,85
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Tweezijdige Hakensteker

Deze hakensteker heeft aan twee kanten de mogelijkheid om je vis op een veilige manier te onthaken. De ene kant is voor de kleinere vissen en de andere kant voor de grotere vissen. In de kop van de hakensteker zit een gleuf, daardoor laat je de vislijn lopen. Door zachtjes met je hakensteker naar beneden te duwen geleid je de hakensteker richting de bek van de vis. Daardoor kom je altijd op de plek uit waar de haak vastzit, en zo kun je de vis op een veilige manier onthaken.

Specificaties:

-       Tweezijdige hakensteker

-       Kleur rood  

-       Per stuk

Referentie
80016900
Model
Tweezijdige Hakensteker
Kleur
Rood
Merk:
Energo Team

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp