SuperCharged Leadcore Leader

Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 3 van 3

SuperCharged Leadcore Leader

Supercharged Leadcore Leader Extra sterke leader in de kleur camo green zinkt snel af en ligt perfect strak op de bodem en is gemakkelijk te splitsen en te knopen.   10 meter – 40Lbs Kleur... Lees meer
Supercharged Leadcore Leader Extra sterke leader in de... Lees meer
€ 10,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Supercharged Leadcore Leader

Extra sterke leader in de kleur camo green zinkt snel af en ligt perfect strak op de bodem en is gemakkelijk te splitsen en te knopen.

 

  • 10 meter – 40Lbs
  • Kleur Camo green
  • Snel zinkend
  • Ultra soepel
  • Perfecte camouflage
  • Makkelijk te splitten en te knopen
Model
Supercharged leadcore leader 10m - 40Lbs - Camo Green
Merk:
Prologic

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp