Benzar Mix | Inline voerkorf large 30 g

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Benzar Mix | Inline voerkorf large 30 g

Inline Voerkorf De Benzar Mix inline voerkorf is voornamelijk ontworpen voor het feederen op stilstaand water, door dat het lood perfect in balans is met de plastic korf is het mogelijk om nauwkeurig te vissen. Bij de inline voerkorf... Lees meer
Inline Voerkorf De Benzar Mix inline voerkorf is voornamelijk ontworpen voor het... Lees meer
€ 3,50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Inline Voerkorf

De Benzar Mix inline voerkorf is voornamelijk ontworpen voor het feederen op stilstaand water, door dat het lood perfect in balans is met de plastic korf is het mogelijk om nauwkeurig te vissen. Bij de inline voerkorf loopt je hoofdlijn door de voerkorf heen dan bevestig je de meegeleverde wartel en daar kun je dan je onderlijn aan vast maken en die trek je dan vast in de feeder en zo creëer je een zelfhaak systeem.

Leverbaar in 2 maten

  • L: 3 x 2.5 cm
  • XL: 4 x 3 cm
Referentie
58400-030 / Large 30 g
Type
Bezar Mix Inline Voerkorf
Merk:
Benzar hengelsport

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp