Carp Expert Original Landing Net 60 x 60 x 50 cm | 2 - Delig Schepnet

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Carp Expert Original Landing Net 60 x 60 x 50 cm | 2 - Delig Schepnet

Carp Expert Original Landing Net 2-delig schepnet van Carp Expert voor het veilig landen van je gevangen vis. Kadergrote net 60 x 60 x 50 cm inclusief aluminium handvat met schroefdraadkop. -         2- delig schepnet -         Handvat met schroefdraadkop... Lees meer
Carp Expert Original Landing Net 2-delig schepnet van Carp Expert voor het veilig landen van je gevangen vis. Kadergrote net 60 x 60 x 50 cm... Lees meer
€ 17,95
Niet op voorraad

Carp Expert Original Landing Net

2-delig schepnet van Carp Expert voor het veilig landen van je gevangen vis. Kadergrote net 60 x 60 x 50 cm inclusief aluminium handvat met schroefdraadkop.

-        2- delig schepnet

-        Handvat met schroefdraadkop

-        23.6 inch – 60 cm net

-        Aluminium steel

-        Nylon mesh


Specificaties

Type

2 – delig schepnet

Materiaal net

Nylon

Materiaal steel

Aluminium

Kleur net

Groen

Mazen

6 MM

Kadergrote

60 x 60 x 50 cm   

Lengte

190 cm

Transportlengte

80 cm

Model
Original Landing Net 60 x 60 x 50 cm | 2 - Delig Schepnet
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp