Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

Detek Method Feeder 3.30M - 60G

Lengte 3.30 M

Werpgewicht 0 -60G

DAM_100_Viskick-nl - alles voor de hengelsport.jpg

€ 61,94
Op voorraad

Detek Method Feederhengel 3.30 M

De Dam Detek method feeder met zijn parabolische actie maakt deze feeder hengel uitermate geschikt om met method feeders te vissen. Deze feeder hengel is gemaakt van 24 + 30 TC carbon wat de hengel soepel en krachtig maakt.  De hengel bestaat uit 2 delen inclusief 3 gevoelige toppen.

Model
Detek Method Feeder 3.30M - 60G
Merk
Detek / Dam
Merk:
Dam

Productinformatie:

Model

Detek Method Feeder hengel 

Lengte

3.30M

Delen

Gewicht

173 G

Werpgewicht

tot - 60 G

Transportlengte

169 cm 

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!