Detek Light Feeder 3.60M - 50G | Detek Light Feeder 3.60M werpgewicht tot 50G 3+3Sec

Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

Detek Light Feeder 3.60M - 50G | Detek Light Feeder 3.60M werpgewicht tot 50G 3+3Sec

Detek Light Feederhengel 3.60 M De Dam Detek Light Feeder hengel is uitermate geschikt om met method feeders te vissen. Deze feeder hengel is gemaakt van 24 + 30 TC carbon wat de hengel soepel en krachtig maakt. De Detek Light Feeder 3.30M... Lees meer
Detek Light Feederhengel 3.60 M De Dam Detek Light Feeder hengel is uitermate geschikt om met... Lees meer
€ 99,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Detek Light Feederhengel 3.60 M

De Dam Detek Light Feeder hengel is uitermate geschikt om met method feeders te vissen. Deze feeder hengel is gemaakt van 24 + 30 TC carbon wat de hengel soepel en krachtig maakt. De Detek Light Feeder 3.30M bestaat uit 2 delen inclusief 3 gevoelige toppen terwijl zijn langer broer de Detek Light Feeder 3.60M bestaat uit 3 delen met 3 gevoelige toppen.

Model
Detek Light Feeder 3.60M - 50G
Merk
Detek / Dam
Merk:
Dam

Productinformatie:

Model

Detek Light Feeder

Detek Light Feeder

Lengte

3.30M

3.60M

Delen

2 + 3

3 + 3

Gewicht

187 G

194 G

Werpgewicht

tot - 50 G

tot - 50 G

Transportlengte

169 cm 

126 cm

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp