RTF Grub | 40G | Glow-In-The-Dark

Glow-In-The-Dark 40G
Afbeelding 1 van 1
Glow-In-The-Dark 40G
Afbeelding 1 van 1

RTF Grub | 40G | Glow-In-The-Dark

RTF Grub De MADCAT RTF (Ready to Fish) softbaits hebben precies de juiste maat en actie voor elke maat meerval. Uitgerust met een ultrascherpe, 6X sterke, maat 2/0 kwaliteitstreble. De MADCAT Golf Ball Screw-in Jighead maakt het zeer eenvoudig om de shad te vervangen nadat deze is... Lees meer
RTF Grub De MADCAT RTF (Ready to Fish) softbaits hebben precies de juiste maat en actie voor elke maat meerval. Uitgerust met een... Lees meer
€ 7,50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

RTF Grub

De MADCAT RTF (Ready to Fish) softbaits hebben precies de juiste maat en actie voor elke maat meerval. Uitgerust met een ultrascherpe, 6X sterke, maat 2/0 kwaliteitstreble. De MADCAT Golf Ball Screw-in Jighead maakt het zeer eenvoudig om de shad te vervangen nadat deze is opgekauwd door een meerval. U hoeft niets meer handmatig in elkaar te zetten. Makkelijker kan het niet?! Verkrijgbaar in drie populaire gewichten en drie populaire kleuren. Klaar om te vissen, klaar om te vangen!

Specificaties:

- Ready to Fish shad
- Curl tail
- Drie maten: 20, 40 en 60 gram
- Drie aantrekkelijke kleuren
- Een 6x sterk, maat 2/0 treble
- Golfbal screw-in jighead

Referentie
66152
Model
RTF Grub
Merk:
Madcat

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp